2d2_

Over Planar

Planar maakt luchtverwarmingssystemen en waterverwarmers, die werken op diesel.
De luchtkachels worden gebruikt voor de verwarming van kajuiten en cabines, en zijn leverbaar met een vermogen tussen 2 en 8 kW.

De waterverwarmers kunnen worden aangesloten op een cv of boiler en hebben een vermogen tussen 5 en 30 kW. De kachels zijn geschikt voor montage in jachten, campers, vrachtwagens en, als standkachel, in personenauto’s. De kleinste variant kan tevens in een personenwagen worden ingebouwd voor gebruik als standkachel.
Een standkachel kan de auto voorverwarmen en de ruiten ijsvrij maken, nog voor u instapt. Voor gebruik in personenwagens is deze kleinste verwarmer leverbaar in een benzine-uitvoering.

Alle Planar-kachels zijn goedgekeurd door de erkende Europese testinstanties UTAC en TÜV. Dankzij de speciaal ontwikkelde verbrandingskamer gaat de kachel gegarandeerd 50.000 branduren mee.

Planar-kachels worden geleverd met een compleet installatiepakket en een uitgebreide handleiding. Het pakket bevat een kachel, een brandstofpomp, een uitlaatslang en brandstofleidingen; alleen de montagebeugel en huiddoorvoer zijn afzonderlijk verkrijgbaar. U hebt dus de mogelijkheid de kachel zelf in te bouwen.  Belangrijk: als tijdens de montage wordt afgeweken van de handleiding, komt de garantie  te vervallen en kunnen er reparatiekosten in rekening worden gebracht. U kunt de montage van de Planar-kachel echter ook met een gerust hart overlaten aan Infinitos. Neem contact met ons op voor meer informatie.